ROVworld Subsea Information

Deep Trekker Micro ROV Remotely Operated Vehicle
ROVworld Subsea Information: Forums

View next topic
View previous topic
Quote
Hey guys,
Have anyone out there experienced any problem with comms problem on dual Orion manip? I have a problem with only Left side getting total telem error. Swapped out harness with Right side, connected direct to master, still problem with Left side but it goes away after within 20min.
Rolling Eyes
Quote
Have seen something similar earlier in the year and turned out to be a slight discrepancy on the pin sizes on the Subsea control box burton bulkhead.
The arm worked fine on the deck test box but did not work through the vehicle. After extensive fault finding it came down to the Bulkhead connector pins being slightly small for the UK supplied cable.
Had a New bulkhead supplied from Subsea Supplies in Aberdeen. Problem solved.
Quote
luckyjim37 wrote:
Have seen something similar earlier in the year and turned out to be a slight discrepancy on the pin sizes on the Subsea control box burton bulkhead.
The arm worked fine on the deck test box but did not work through the vehicle. After extensive fault finding it came down to the Bulkhead connector pins being slightly small for the UK supplied cable.
Had a New bulkhead supplied from Subsea Supplies in Aberdeen. Problem solved.


Saw this as well.... If you're in a pinch and can not wait for the new bits, try CAREFULLY tinning the male pins in question and CAREFULLY file the excess solder.
I got your economic downturn right here!!!

Display posts from previous:







View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum